OBIA 11g - Plant Location Name Displays 'unspecified' When Creating Report Using Procurement And Spend - Purchasing Subject Area (Doc ID 1640665.1)

Last updated on JANUARY 17, 2017

Applies to:

Business Intelligence Server Enterprise Edition - Version 11.1.1.7.0 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

OBIA: 11.1.1.7.1
OBIEE: 11.1.1.7.0
ODI: 11.1.1.7
Datasource: EBS 12.1.3

In a simple OBIEE report, you are expecting the plant location name to show the available org names, however 'Unspecified' is displayed.
i.e. "IDS", "Lofthouse Maintenance and Lofthouse of Fleetwood Ltd" etc...

You are creating a custom report using the 'Procurement and Spend - Purchasing' subject area. You drug required columns, added filters, but are getting no results when running the report, despite using Plant Location Number, as per the suggested in <Doc ID 1596176.1>.

When you checked, you removed the filter and columns where you expect a join to be created (eg: removed supplier, cost center and GL account info), and tried to run the report only for Purchase Details - PO No, PO Date, Item Description and from Facts - Purchase Orders - Approved PO Amount, but no results.

Plant location Name is Unspecified, plant location Number is Unspecified, but there are values of CTA, IDS, LOE, LOF, LOM, MAR, MST, OLC with a null value of Plant Location Name and some of these listed are end-dated in E-Business Suite.  Ideally, it should only display IDS, LOF, LOM, MAR, MST.

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms