My Oracle Support Banner

E1: RDA: UBE Fails on Web and Web Dev Clients with Error Message "Unable to locate table in specified datasource for section: xxx " When Using a SQL Database (Doc ID 2395078.1)

Last updated on MAY 10, 2018

Applies to:

JD Edwards EnterpriseOne Tools - Version 9.1 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

When running report on web client or web development client, the report fails to create a successful output. The pdf created shows the following error:


"Unable to locate table in specified datasource for section: xxxx."

UBE jdedebug.log shows:

--UBE--[0]-- Unable to locate table in specified datasource for section: xxxx
--UBE--[2]-- Finished with UBE Message Loop
--UBE--[1]-- Total Pages processed are 0
--UBE--[6]-- Printing Object Value = 'No Data Selected'
--UBE--[6]-- Printing Object Value = 'ERROR:'
--UBE--[6]-- Printing Object Value = 'Unable to locate table in specified datasource for section: xxxx'
--UBE--[1]-- Before PRT_EndDoc
--UBE--[6]-- Unsuccessfully Finishing Engine. Review UBE log for errors.

Performed Solution steps noted on document E1: RDA : UBE Fails with Message "Unable to locate table in specified datasource for section: xxxx" in PDF Output (Doc ID 2248623.1) and this did not fix the issue due to that document only pertains to UBE running on FAT client/Windows web development client.

Changes

 Migrating from iSeries database to MS SQL database.

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.