OpenSSO : Web Policy Agent Displaying Error on browser "Access denied as Agent profile not found in Access Manager." (Doc ID 1378427.1)

Last updated on SEPTEMBER 21, 2016

Applies to:

Oracle OpenSSO - Version: 8.0.1.3 and later   [Release: 8.0 and later ]
Information in this document applies to any platform.

Goal

We have 3 OpenSSO instances behind a Load Balancer (LB) and 3 Policy Agent in front line.
They working fine before and all three stopped working today.

The OpenSSO agent returning error message on browser "Access denied as Agent profile not found in Access Manager."

The agent log shows  in message level:

#tail -f amAgent
2011-11-16 18:13:46.972 -1 26700:19c53400 all: =======================================
2011-11-16 18:13:46.973 -1 26700:19c53400 all: Version: 3.0-01
2011-11-16 18:13:46.973 -1 26700:19c53400 all: Build Date: Wed Jun 16 21:19:00 PDT 2010
2011-11-16 18:13:46.973 -1 26700:19c53400 all: Build Machine: famlin64
2011-11-16 18:13:46.973 -1 26700:19c53400 all: =======================================
2011-11-16 18:14:20.668 Error 26708:19c53400 all: Connection::read(): NSPR Error while reading data:-5961
2011-11-16 18:14:20.774 Error 26708:19c53400 all: Connection::read(): NSPR Error while reading data:-5961
2011-11-16 18:14:20.884 Error 26708:19c53400 all: Connection::read(): NSPR Error while reading data:-5961
2011-11-16 18:14:20.885 Error 26708:19c53400 Agent Profile Service: isRESTServiceAvailable(): An error occured while doing naming request. NSPR error
2011-11-16 18:14:20.991 Error 26708:19c53400 all: Connection::read(): NSPR Error while reading data:-5961
2011-11-16 18:14:21.098 Error 26708:19c53400 all: Connection::read(): NSPR Error while reading data:-5961
2011-11-16 18:14:21.207 Error 26708:19c53400 all: Connection::read(): NSPR Error while reading data:-5961
2011-11-16 18:14:21.207 Error 26708:19c53400 Agent Profile Service: isRESTServiceAvailable(): An error occured while doing naming request. NSPR error

The agent has a centralized config.
Ping and Telnet to OpenSSO servers are working. The login is working to OpenSSO admin console without any problems.

Where should I look for the root cause?


Solution

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms