WebLogic instance fails to start after upgrade to 10.3.4+ (Doc ID 1484048.1)

Last updated on NOVEMBER 05, 2016

Applies to:

Oracle Weblogic Server - Version 10.3 to 10.3.3
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

Soon after upgrade from WebLogic 10.3.0 (or 10.3.1, or 10.3.2, or 10.3.3) to 10.3.4+, WebLogic instance is failing with error:

 

####<Jul 23, 2012 8:23:39 AM CEST> <Error> <Management> <xxxxxxxxx> <> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <> <> <> <1343024619001> <BEA-000000> <Schema validation errors while parsing /opt/domains/TestDomain1/config/config.xml - Expected elements 'debug-jmx@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jmx-core@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jmx-runtime@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jmx-domain@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jmx-edit@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jmx-compatibility@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-configuration-edit@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-configuration-runtime@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-j2ee-management@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-iiop-naming@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-iiop-tunneling@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-consensus-leasing@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-server-life-cycle@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-wtc-config@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-wtct-dom-pdu@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-wtcu-data@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-wtc-gwt-ex@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-wtc-jatmi-ex@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-wtc-corba-ex@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-wt-ct-bridge-ex@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-meta-data@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-enhance@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-runtime@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-query@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-data-cache@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-tool@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-manage@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-profile@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-jdbc-sql@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-jdbc-jdbc@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jpa-jdbc-schema@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-jmst3-server@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-descriptor@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-server-start-statistics@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain debug-management-services-resource@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain' instead of 'debug-server-migration@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain' here in element server-debug@http://xmlns.oracle.com/weblogic/domain>

 

The above error can be observed in WebLogic server log file  <DOMAIN_HOME>/servers/<SERVER_NAME>/logs/<SERVER_NAME>.log

 

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms