My Oracle Support Banner

SSO 10g Login to Oracle Forms Fails With Blank Browser Page Displaying a Few Encoded Characters (Doc ID 1902419.1)

Last updated on AUGUST 10, 2018

Applies to:

Oracle Application Server Single Sign-On - Version 10.1.2 to 10.1.4.3 [Release 10gR2 to 10gR3]
Oracle Forms - Version 10.1.2 and later
Information in this document applies to any platform.
***Checked for relevance on 10-AUG-2018***

Symptoms

Oracle Forms has been integrated with Oracle Single Sign On (SSO) 10g (10.1.x) and has been working without issues for some time in a Production High Availability environment. Multiple load-balanced Identity Management (IDM) installations serve SSO login requests.

Recently there was a requirement to move the servers where the SSO software is installed, this move was executed successfully and script chgiphost.sh was used to change the server IP addresses. The migration appeared to be successful.

However since then all existing SSO user accounts have been working but any newly created SSO accounts are failing on login. After submitting credentials in the SSO login page, a blank white screen is displayed by the browser with only a few encoded characters at the top left.

For example:



Changes

 chgiphost.sh was run to change the IDM servers IP addresses.

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution
References


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.