Archiver Fails When Transfering Database Tables

(Doc ID 450569.1)

Last updated on MAY 30, 2017

Applies to:

Oracle WebCenter Content - Version 7.5.1 and later
Information in this document applies to any platform.
Product: Content Server
Version: 7.5.1


Symptoms

After setting up Site Studio replication, and then modifying the archive to also include several tables. The archive kicked off automatically, and is erroring out stating that two of the tables do not exist in the archive. All of the tables are listed in the export.hda, but only a few actually exist in the archive:

Import error for archive 'import_archive' in collection 'consumption': The batch file 'TableName_arTable~1.hda' no longer exists in the system. [ Details ]
An error has occurred. The stack trace below shows more information.

!$!csImportErrorForArchiveInCollection,import_archive,consumption!csArchiverBatchFileDoesNotExist,TableName_arTable~1.hda
intradoc.common.ServiceException: !csImportErrorForArchiveInCollection,import_archive,consumption!csArchiverBatchFileDoesNotExist,TableName_arTable~1.hda
at intradoc.server.archive.ArchiveHandler.doArchiving(Unknown Source)
at intradoc.server.archive.ArchiverMonitor.doArchiving(Unknown Source)
at intradoc.server.archive.ArchiverMonitor$4.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:534)

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms