My Oracle Support Banner

Where Used Report Gives Empty Report When Item Number Contains dots (Doc ID 2347099.1)

Last updated on FEBRUARY 27, 2019

Applies to:

Oracle Agile PLM Framework - Version 9.3.2.0 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

ACTUAL BEHAVIOR
Where Used Report returns 'This Item is not used in any BOM' message for item that include "dots" like below

XCE.00045.0
XCE.00046.0
XCE.00047.0

but when browsing Where Used Tab for above item, item is shown.
Issue occurs on advanced search "Where-used All Levels Latest Released Revision Only" also.

This issue does not occur for items that does not contain item number with dots. 

STEPS
The issue can be reproduced at will with the following steps:

  1. Create AB10:Assy : XCE.00045.0 (Rev:Introductory)
  2. Create AB10:Part : XCE.00045.1 (Rev:Introductory)
  3. Add XCE.00045.1 as BOM to XCE.00045.0

    XCE.00045.0
         +---- XCE.00045.1

  4. Go to XCE.00045.1 and move to where used tab

    Item Number
    --------------
    XCE.00045.0
     
  5. Advanced Search

    Items : PARTS : Where-used All Levels Latest Released Revision Only
    *Number : Equal To : XCE.00045.1

    ==> 0 or 0 rows selected

  6. Run Where Used Report with XCE.00045.1

    WARNING: This item is not used by any BOM.

Changes

 

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution
References


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.