Item Attribute Mass Maintenance Does Not Update The Attributes Values Correctly In Certain Scenarios

(Doc ID 2359730.1)

Last updated on JUNE 12, 2018

Applies to:

Oracle Advanced Supply Chain Planning - Version 12.2.4 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

On : 12.2.4 version, User Interface

ACTUAL BEHAVIOR
---------------
Item attribute mass maintenance, does not update the attributes values correctly in certain scenarios.

EXPECTED BEHAVIOR
-----------------------
Item attribute mass maintenance form should update the attributes always

STEPS
-----------------------
The issue can be reproduced at will with the following steps:
1. (R) Advanced Supply Chain Planner
2. (N) Setup/Item attribute mass maintenance
3. Select an item and update the attribute post processing lead time for 2 ORGs say M1 and M2
4. Now reset the values in above step by setting condition to 'set original value'. The values are now again null.
5. Again try to set a value for attribute post processing lead time for 1 ORG, say M2
6. After apply button is pressed, the record for ORG M2 disappears from the form
7. Re-query the form again. We find that still value for ORG M2 is not updated.

BUSINESS IMPACT
-----------------------
The issue has the following business impact:
Due to this issue, users cannot set the values correctly

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms