Got error after generating artifacts of an entity

(Doc ID 2397758.1)

Last updated on MAY 11, 2018

Applies to:

Oracle Utilities Work and Asset Management Enterprise Edition - Version 2.2.0.1.0 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

ON:
WAM 2.2.0.1
SPLEBASE=C:\OUC2M\C2MJDEV1
WEB_SERVER_VERSION=12.2.1.1.0
WEB_WLPORT=6500 (NON-SSL)


Got following error after generating artifacts of an entity-

Hibernate: select table0_.TBL_NAME as TBL1_2_0_, table0_.TBL_TYPE_FLG as TBL2_2_0_, table0_.MAINT_PROG_NAME as MAINT3_2_0_, table0_.VERSION as VERSION2_0_, table0_.DATA_GRP_ID as DATA5_2_0_, table0_.LANG_TBL_NAME as LANG6_2_0_, table0_.AUDIT_TBL_NAME as AUDIT7_2_0_, table0_.UPGRADE_ACT_FLG as UPGRADE8_2_0_, table0_.ENABLE_RI_SW as ENABLE9_2_0_, table0_.DTTM_DATA_TY_FLG as DTTM10_2_0_, table0_.SYSTEM_TBL_SW as SYSTEM11_2_0_, table0_.ENABLE_DD_SW as ENABLE12_2_0_, table0_.DATA_CNV_ROLE_FLG as DATA13_2_0_, table0_.AUDIT_PGM_NAME as AUDIT14_2_0_, table0_.KEY_TYPE_FLG as KEY15_2_0_, table0_.KEY_PREFIX_LENGH as KEY16_2_0_, table0_.KEY_TBL_NAME as KEY17_2_0_, table0_.HELP_TEXT_URL as HELP18_2_0_, table0_.OWNER_FLG as OWNER19_2_0_, table0_.OBJ_ENTITY_NAME as OBJ20_2_0_ from CI_MD_TBL table0_ where table0_.TBL_NAME=?
Exception in thread "main" org.hibernate.ObjectNotFoundException: No row with the given identifier exists: [com.splwg.tools.artifactgen.metadata.Table#F1_MIGR_OBJ_SQL_PK

...

Changes

 Upgraded to WAM 2.2.0.1

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms