My Oracle Support Banner

PO's Not Created In WMS after sending xml data (Doc ID 2455538.1)

Last updated on OCTOBER 04, 2018

Applies to:

Oracle Warehouse Management Enterprise Edition Cloud Service - Version 8.0.0 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

ACTUAL BEHAVIOR
Purchase Order xml data was successfully sent to WMS but the PO was not created in UI.

EXPECTED BEHAVIOR
Once PO xml data is successfully sent to WMS, it should be available in WMS, Purchase Orders screen.

STEPS
-----------------------
The issue can be reproduced at will with the following steps:
1. Open Postman
2. Enter Post URL
3. Enter async "0"
4. Enter xml_data for the PO nnnn:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><LgfData>
<Header>
<DocumentVersion>1.0</DocumentVersion>
<ClientEnvCode>COMPANY</ClientEnvCode>
<ParentCompanyCode>COMPANY</ParentCompanyCode>
<Entity>purchase_order</Entity>
<TimeStamp/>
<MessageId>1003</MessageId>
</Header>
.
.
.
.

<company_code/>
<action_code>CREATE</action_code>
<ord_date>20180928</ord_date>
.
.
.


5. Click on "Send"
6. Get message "Processing completed successfully for file group: nnnn_nnnnn"

Changes

 

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution
References


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.