My Oracle Support Banner

Cannot See Subinventory/Locator On Define Asset Number Form After Asset Transfer (Doc ID 2277608.1)

Last updated on MARCH 01, 2019

Applies to:

Oracle Enterprise Asset Management - Version 12.1.3 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

ACTUAL BEHAVIOR

The asset moved successfully from one subinventory to another subinventory within same organization.
Upon querying the transferred asset in the Asset Numbers form, it is found that the subinventory and location fields are blank.
Prior to the asset transfer, the same asset shows subinventory and location as expected. It seems that after the asset transfer happens, the subinventory and locator fields do not display the current location information.


EXPECTED BEHAVIOR

Once the asset is transferred, the subinventory and locator fields should display the current location information.


STEPS

The issue can be reproduced at will with the following steps:
1. Responsibility: Enterprise Asset Management.
2. Navigation: Assets -> Asset Numbers.
3. Query an asset number.
4. Click on Location tab.
5. Find Subinventory and Locator fields blank.

Changes

 

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution
References


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.