E-WS: PSEMHUB Fails after Websphere PIA Installation - INSTALL FAILED!!! (Doc ID 661313.1)

Last updated on OCTOBER 06, 2015

Applies to:

PeopleSoft Enterprise PT PeopleTools - Version 8.4 to 8.49 [Release 8.4]
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

Customer installed PIA with PeopleTools 8.49 and WebSphere 6.1.03
The PIA installation failed with the following message:

------------------------------------------------------------------
   [exec] BUILD SUCCESSFUL
   [exec] Total time: 5 minutes 17 seconds
   [delete] Deleting: E:\PT8.49\waspiainstall.properties

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 5 minutes 18 seconds
100 % complete

Deploy Completed.  Click next to finish the install.

INSTALL FAILED!!!

The InstallShield Wizard has failed to install PeopleSoft Internet Architecture
with the following errors :

E:\PT8.49\webserv\PSVN849\logs\server1\startServer.log was.install.root =
E:\WebSphere\AppServer user.install.root = E:\PT8.49\webserv\PSVN849 Java Home
= E:\WebSphere\AppServer\java\jre ws.ext.dirs =
------------------------------------------------------------------

The application did install and was accessible via the signon URL, however, when using the Event Viewer for PSEMHUB we did not see any servers. Without this setup, the customer was unable to use the Change Assistant.

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms