My Oracle Support Banner

SL150 - Base Module Drives Not Recognized from Media Servers after Library Reboot (Doc ID 1915971.1)

Last updated on FEBRUARY 25, 2021

Applies to:

StorageTek SL150 Modular Tape Library - Version All Versions to All Versions [Release All Releases]
Information in this document applies to any platform.

Customer Platform:

SL150 Library(FW 2.25)
4EA HP LTO6 FC Drives(FW upgraded from 22GS to 23DS)
Media Server: AIX 7.1, Windows 2008
Brocade Switch: Fabric OS 6.31a

Symptoms

ACTUAL BEHAVIOR
---------------------
 From OP Panel, Shutdown library and push power button to power up library can online Changer/Drives normally.
 But, from OP Panel choose Reboot library, Media servers can't see two Drives which installed in Base Module,
 Other two drives installed in Expansion Module are okay.

 Checked FC link from Switch, which shows the target Ports correctly.

 Plug out and Plug in FC Cable not online Base Module Drives from Media Servers.

 SL150 library logs clear, no link error logged.

EXPECTED BEHAVIOR
-----------------------
 Customer has concerns:
   Problem Only with Base Module Drives, but no problem with Expansion Module Drives.
   Problem Only with Reboot, but no problem with Shutdown and Power On.

Changes

 New installation of SL150.

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution
References


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.