Exalytics - After Configuring Flash Using Configure_Flash.sh script and Rebooting Server "/u02" Mount Missing (Doc ID 2213297.1)

Last updated on DECEMBER 19, 2016

Applies to:

Exalytics In-Memory Machine X5-4 - Version All Versions and later
Linux OS - Version Oracle Linux 6.6 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

Rebooted server after configuring flash by running the Configure_Flash.sh script on an Exalytics, Release 2.0.0.0 server with Linux 6. After reboot the /u01 mount is missing.

df -h command below does not show "/u02" mount point:

[root@server ~]# df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/mapper/VolGroup00-LogVol00
1004G 9.0G 944G 1% /
tmpfs 1010G 4.0K 1010G 1% /dev/shm
/dev/sda1 485M 63M 397M 14% /boot
/dev/mapper/VolGroup01-LogVol00
3.3T 1.1T 2.0T 35% /u01

On "/dev/nvme0n1” disk all partitions are lost as shown below: 

[root@server ~]# parted /dev/nvme0n1
GNU Parted 2.1
Using /dev/nvme0n1
Welcome to GNU Parted! Type 'help' to view a list of commands.
(parted) print
Model: Unknown (unknown)
Disk /dev/nvme0n1: 1600GB
Sector size (logical/physical): 512B/512B
Partition Table: gpt

Number Start End Size File system Name Flags

(parted) quit

 This problem can occur on any Exalytics, Linux 6 server with Release 2.0.0.0.0 or Release 2.0.0.1.0.

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms