Unable To Assign Apps To A New Site In Web Center Sites WEM Interface (Doc ID 1521444.1)

Last updated on JUNE 29, 2017

Applies to:

Oracle WebCenter Sites - Version 7.5.3 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

Assigning an application to a new site fails with the following errors in the logs.

sites.log:
[2013-01-16 16:47:16,425] [ERROR] [.kernel.Default (self-tuning)'] [cs.satellite.cache.flush] Flush server flush failed - login failure
[2013-01-16 16:47:34,128] [ERROR] [.kernel.Default (self-tuning)'] [logging.cs.xcelerate.asset] error: unable to load asset type information for null, in tag asset.load pagename:OpenMarket/Xcelerate/Admin/SiteFront


stdout log:
####<16/01/2013 4:48:54 PM EST> <> <> <[ServletContext@575491995[app:CS module:CS path:/servlet spec-version:2.5]] Servlet failed with Exception
java.lang.NullPointerException
  at COM.FutureTense.Common.CS.ClearErrno(CS.java:232)
  at com.fatwire.gst.foundation.facade.sql.SqlHelper.execute(SqlHelper.java:119)
  at com.fatwire.gst.foundation.tagging.db.TableTaggingServiceImpl.deleteAsset(TableTaggingServiceImpl.java:143)
  at com.fatwire.gst.foundation.tagging.db.TableTaggingServiceImpl.updateAsset(TableTaggingServiceImpl.java:135)
  at com.fatwire.gst.foundation.tagging.TaggedAssetEventListener.doAssetUpdated(TaggedAssetEventListener.java:57)


Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms