Tree Is Not Loading In Admin UI

(Doc ID 1915558.1)

Last updated on JANUARY 11, 2018

Applies to:

Oracle WebCenter Sites - Version and later
Information in this document applies to any platform.


In Admin UI, after installing Sites, Tree is not loading.

It shows the message: "Error. Click for details"-

Then a pop-up prompts with a NumberFormatException
When trying to re-install the folllowing error is shown:

[2014-07-15 11:28:06.008][CS.INSTALL][INFO] CSSetupEngine.postURL: PostURL failed for

:: ERROR = The page was posted, but the success string was not found in the response.

The response that was received =
HTTP/1.1 200 OK
HOST_SERVICE: FutureTenseContentServer:
Transfer-Encoding: chunked
Vary: Accept-Encoding
Date: Tue, 15 Jul 2014 06:07:50 GMT
Content-Encoding: gzip
Keep-Alive: timeout=15, max=100
Content-Type: text/html;charset=utf-8
Connection: Keep-Alive
Server: Apache

]�6���5E?*�L��ly=������ty245]��N�(Z>[�iwU=�^�¿½>��� ���!R)Q����b:b�����H��/�m�:+�{��鱸qJ$��^����Q�T�s��e�~˲ɫ �F�m��N��E�/�<<{�r:Ê
[2014-07-15 11:28:06.009][CS.INSTALL][ERROR] CSSetupEngine.testConnectionAction:
Install was unable to run the HelloCS servlet.
Installation has halted.
[2014-07-15 11:28:06.010][CS.INSTALL][ERROR]
Install failed.


The issue only occurs when using the WebServer Address, when using the Application Server address to install or to load the UI, it works fine.


Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms