My Oracle Support Banner

Activation Failed On SBConsole | Deployment Issue "A connection to the server has failed. (status=504)" (Doc ID 2736827.1)

Last updated on DECEMBER 14, 2020

Applies to:

Oracle Service Bus - Version 12.2.1.2.0 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

On : 12.2.1.2.0 version, OSB Build

ACTUAL BEHAVIOR
---------------
Activation failed on SBConsole | Deployment issue

we have an oracle service bus application deployed on a Weblogic server 12.2.1.2.0 with the below structure :

- 1 Admin Server and 1 Managed Server on a OVM
- 1 Managed Servers on a second OVM

the physical machine is Oracle Database Appliance X7-2 .

Scenarios :
if the second managed server is not running , the activation on sbconsole is activated successfully.
if both managed servers are running , the activation on sbconsole takes processing time than returns “A connection to the server has failed. (status=504)” and the session become locked. when checking the sessions in sbconsole , we notice that the last activation has "failed" status.
 

EXPECTED BEHAVIOR
-----------------------
to be able to activate sessions with cluster running

Changes

 

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.