In-Process Report server Fails with rep-51002 for New Install of 11G Forms/Reports (Doc ID 972157.1)

Last updated on FEBRUARY 26, 2016

Applies to:

Oracle Reports Developer - Version 11.1.1.1.0 to 11.1.1.4.0 [Release 11g]
Information in this document applies to any platform.
Checked for relevance on Apr-18-2013
Checked for relevance on Sep-24-2014

Symptoms


This is new install for 11G for 64 bit and while running report with in-process report server it fails.
Standalone report server works fine and all other components are working.
Detail of trace shows following.
File         : WLS_REPORTS.out
Location : $FM_home\user_projects\domains\<DomainName>\servers\WLS_REPORTS\logs

Error
----------

<Aug 13, 2009 11:44:16 AM ADT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365>
<Server state changed to RUNNING>
<Aug 13, 2009 11:44:16 AM ADT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000360>
<Server started in RUNNING mode>
Parent WLS Server MBean is 'com.bea:Name=WLS_REPORTS,Type=Server'
Parent WLS Server MBean is 'com.bea:Name=WLS_REPORTS,Type=Server'
Aug 13, 2009 11:47:17 AM oracle.dms.wls.DMSServletFilter doFilter
WARNING: The execution context put in place at the start of the request,
0000ICKEYB246y_oTOn3Es1AX2Qt000001,0, is not the execution context in place at the end of the
request, 0000ICKEYBU46y_oTOn3Es1AX2Qt000002,0:1.
Exception in thread "Thread-29" java.lang.UnsatisfiedLinkError: no rwu in java.library.path
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1682)
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:823)
at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1030)
at oracle.reports.util.EnvironmentGlobal.<init>(EnvironmentGlobal.java:30)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl




Changes

There are no changes to the Environment. This is a Fresh 11G install.

Cause

Sign In with your My Oracle Support account

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started

My Oracle Support provides customers with access to over a
Million Knowledge Articles and hundreds of Community platforms