My Oracle Support Banner

E-WL Weblogic Errors Generated The domain has failed to start properly (Doc ID 2500533.1)

Last updated on DECEMBER 16, 2019

Applies to:

PeopleSoft Enterprise PT PeopleTools - Version 8.56 and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

On : 8.56 version, Weblogic 12.2.1.3

ACTUAL BEHAVIOR
---------------
Weblogic errors generated in my DEMO environment.

When starting the demo environment from psadmin I get this message:
------------------------------------
PeopleSoft PIA Domain Administration
------------------------------------

  PIA Home: /p1/usr/home/fs/pt854/findemo (example)
  PIA Domain: FINDEMO
  

  1) Boot this domain
  2) Shutdown this domain
  3) Get the status of this domain
  4) Configure this domain
  5) Edit configuration files
  6) View log files
  7) Administer a site
  8) Delete a site

  q) Quit

Command to execute: 1

Starting the domain [FINDEMO].....
Server state changed to STARTING..................
Server state changed to STANDBY..
Server state changed to STARTING......
Server state changed to ADMIN..
Server state changed to RESUMING..
Server state changed to RUNNING..
Verifying domain status.
The domain has failed to start properly, please see the PIA_stdout log for details.


the PIA_stdout and this is the message:

null

The weblogic console does start and it shows PeopleSoft deployment failed.

Redeployed domain and still get the same error.

Changes

 

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!


In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution
References


My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.