My Oracle Support Banner

HP LTO - Drive Flashing Error and Could Not Be Cleared, FSC 3955, 3337, Result Code 6426 (Doc ID 2368143.1)

Last updated on JULY 25, 2022

Applies to:

HP LTO4 Tape Drive - Version All Versions and later
Information in this document applies to any platform.

Symptoms

LED "Drive Error"  flashing on drive.

Drive Error (Second light, Amber).

Drive has suffered an unrecoverable hardware failure.

Drive 1,1,-2,1,2 Bay30 Drive SN 574000242241 flashing error and could not clear it.

Time : 2018-02-20T09:08:25.073
                     Device Address : 1.1.2.1.2
                     User :     root
                     Requester :    scsi0
                     Activity : move
                     Request Id : 21336901
                     Level : error
                     Result Code : 3955
                     Text :  "Error from device Code: 605 - Drive media error"
                     Parameters :  Data=<response sequence="268223" final="true"><command>load</command><result identifier="1"><resultStatus><resultSeverity>error</resultSeverity><resultCode>6426</resultCode><resultText><!|CDATA|drive 1,1,2,1,2: load FAILED with mediaError: CartLabel UM0807L4||></resultText><operationalState>605</operationalState></resultStatus><currentCleanUsage>0</currentCleanUsage><maxCleanUsage>0</maxCleanUsage><faultSymptomCode>0000</faultSymptomCode></result></response>

Time : 2018-02-20T09:08:25.085
                     Device Address : 1.1.2.1.2
                     User :     root
                     Requester :    scsi0
                     Activity : move
                     Request Id : 21336901
                     Level : error
                     Result Code : 3337
                     Text :  "Drive load failed due to media error - on failed load"
                     Parameters :  volumeLabel=UM0807L4

Time : 2018-02-20T09:53:43.086
                     Device Address : 1.1.-1.1.2
                     User :     root
                     Requester :    scsi0
                     Activity : move
                     Request Id : 21367301
                     Level : error
                     Result Code : 3955
                     Text :  "Error from device Code: 605 - Drive media error"
                     Parameters :  Data=<response sequence="268517" final="true"><command>load</command><result identifier="1"><resultStatus><resultSeverity>error</resultSeverity><resultCode>6426</resultCode><resultText><!|CDATA|drive 1,1,-1,1,2: load FAILED with mediaError: CartLabel UM0807L4||></resultText><operationalState>605</operationalState></resultStatus><currentCleanUsage>0</currentCleanUsage><maxCleanUsage>0</maxCleanUsage><faultSymptomCode>0000</faultSymptomCode></result></response>

Time : 2018-02-20T09:53:43.099
                     Device Address : 1.1.-1.1.2
                     User :     root
                     Requester :    scsi0
                     Activity : move
                     Request Id : 21367301
                     Level : error
                     Result Code : 3337
                     Text :  "Drive load failed due to media error - on failed load"
                     Parameters :  volumeLabel=UM0807L4

Changes

Cause

To view full details, sign in with your My Oracle Support account.

Don't have a My Oracle Support account? Click to get started!

In this Document
Symptoms
Changes
Cause
Solution
References

My Oracle Support provides customers with access to over a million knowledge articles and a vibrant support community of peers and Oracle experts.